Cernica.

Pagina in care spui si gasesti totul despre Cernica

Pagina in care spui si gasesti totul despre Cernica
Pagina in care spui si gasesti totul despre Cernica

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv localitatilor din intreaga tara, unde fiecare comuna are la dispozitie un site personalizat.

Acum ai un loc numai al tau, in care poti discuta cu vecinii si prietenii tai, poti spune ce se intampla in comuna Cernica - Ilfov, in care locuiesti tu sau familia ta.

Poti posta anunturi gratuite, special pentru cei din comuna Cernica - Ilfov, poti anunta cele mai importante evenimente din viata ta si a comunei tale, in pagini de Internet personalizate numai pentru tine.

Aici le poti arata vecinilor si celor dragi poze si inregistrari video facute de tine, despre viata ta sau despre locul in care traiesti.

Ai chef sa te relaxezi si sa intri in competitie cu vecinii tai? In pagina comunei Cernica vei gasi cele mai noi si mai amuzante jocuri.

Acum poti transforma pagina oferita gratuit de Ziare.com intr-o adevarata carte de vizita a comunei in care traiesti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Cernica - Ilfov

Poti discuta despre orice te intereseaza, poti scrie despre performantele comunei, despre evenimentele sociale si economice, despre viata oamenilor, despre bucuriile si necazurile lor.

Intra in comunitate! Afla tot ce se intampla in comuna Cernica

Pagina se adreseaza si autoritatilor locale. Esti primar, consilier local, reprezentant al politiei locale, invatator, profesor sau preot? Scrie ceva despre comuna Cernica, despre problemele si realizarile comunitatii.

Propune subiecte de dezbatere, implica-te si schimba ceea ce crezi ca ar trebui schimbat pentru a ajuta la dezvoltarea comunei tale.

Fa cunoscuta comuna Cernica - Ilfov, prin intermediul Ziare.com!

•  Cum ma inregistrez?

- pentru a face parte din comunitatea comunei Cernica, trebuie sa te inregistrezi ca fiind membru al comunei - inregistreaza-te!

Atentie: Nu poti fi membru decat al unei comune. Odata inregistrat, nu mai poti schimba apartenenta ta la o comuna. Oriunde va aparea numele tau de user, va fi insotit de mentiunea "membru al comunei ...".

•  Cum postez informatii si articole?
Pentru a posta informatii sau articole despre comuna Cernica, trebuie doar sa introduci un text si o poza in acest formular. Articolul tau va fi semnat cu numele tau de user.

•  Cum public anunturi?
Scrie titlul, textul anuntului, dar si datele tale de contact in acest formular. Odata postat, textul anuntului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum adaug un eveniment?
Pentru a posta un eveniment important pentru tine sau pentru comuna Cernica - Ilfov, trebuie sa introduci titlul si textul evenimentului, data de incepere si durata acestuia in acest formular. Odata postat, textul evenimentului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum incarc foto sau video?
Daca vrei sa postezi poze sau inregistrari video in pagina comunei Cernica, trimite-le pe adresa de mail comunamea@ziare.com. Le vom posta in cel mai scurt timp. In curand, vei putea sa incarci singur poze si video in pagina comunei tale.

•  Cum administrez pagina comunei mele?
Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei sale, valideaza articolele, anunturile, evenimentele, pozele si inregistrarile video care vor fi afisate. Daca vrei sa fii administrator al paginii comunei Cernica - Ilfov, trebuie sa fii logat si sa te inregistrezi ca membru al unei comune. Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Cernica, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre CernicaPagina in care spui si gasesti totul despre Cernica

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Progresul Cernica abordeaza startul returului din postura de liderProgresul Cernica abordeaza startul returului din postura de lider

Echipa locala de fotbal, Progresul Cernica, abordeaza prima etapa a returului Ligii a patra,... citeste mai mult

Progresul Cernica - Concordia 2 Chiajna 3-0Progresul Cernica - Concordia 2 Chiajna 3-0

Victorie importanta obtinuta de Progresul Cernica intr-o partida amicala de fotbal, sustinuta... citeste mai mult

Progresul Cernica - FC Voluntari 3-0Progresul Cernica - FC Voluntari 3-0

Progresul Cernica a invins saptamana aceasta intr-o partida amicala de fotbal formatia FC... citeste mai mult

toate stirile
CernicaIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Cernica

Trimite pe mail acum!
10 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Message from primaria cernica

dragi alesi ai populatiei din comuna Cernica,santajul la adresa cetatenilor pentru a va vota si spaga electorala trebuie sa inceteze.dreptul la vot liber exprimat e al cetateanului si deturnarea acestui drept se numeste fapt penal.cu respect.Anonymous.big atention!

 

XZfjBkZntfmLBH

Felicitari pentru reattuzlul pe deplin meritat!Chiar avem incredere in dvs.Vrem sa iasa Jurilovca din hibernare, sa se dezmorteasca, sa redevina o localitate de baza din judet, asa cum a fost in perioada interbelica sau pe vremea raposatului Afanase.

 

LLYpgCpHVgf

tQMJJn hbqtdoyibxfy

 

ngzJZSsgd

iN7ptc , [url=http://lhcngrfgrgru.com/]lhcngrfgrgru[/url], [link=http://tzerhuvdhdrp.com/]tzerhuvdhdrp[/link], http://yimzkmwmzoti.com/

 

LyYpzOPoyMgS

4Jy1Dr , [url=http://lbjzzrojbfud.com/]lbjzzrojbfud[/url], [link=http://kwklzzxpzdxx.com/]kwklzzxpzdxx[/link], http://yeeogytrcgjv.com/

 

The abiltiy to think

The abiltiy to think like that shows you're an expert

 

I went to tons of li

I went to tons of links before this, what was I thninikg?

 

Yeah, that's the tik

Yeah, that's the tikcet, sir or ma'am http://ybmsjwyqhbk.com [url=http://bexgzisva.com]bexgzisva[/url] [link=http://jjcirsemnk.com]jjcirsemnk[/link]

 

A piece of

A piece of eritiduon unlike any other!

 

Just the type of ins

Just the type of insghit we need to fire up the debate. http://luujebeg.com [url=http://syepxkidcw.com]syepxkidcw[/url] [link=http://ttcensr.com]ttcensr[/link]